Ordene kommer fra Andreas Valbye sin munn etter at han nylig signerte på en ny to års kontrakt med Sveiva Innebandy.

[vc_row css=”.vc_custom_1494330983217{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2017/03/PHV8967.jpg?id=14694) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

-Vi kan få mye og juble for i årene fremover

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Ordene kommer fra Andreas Valbye sin munn etter at han nylig signerte på en ny to års kontrakt med Sveiva Innebandy.

 

Faktisk så mener Valbye at laget bør kunne være med å kjempe om gull. Kanskje ikke allerede neste år, men på sikt. Han er også klar på at han selv skal prestere bedre den kommende sesongen.  Poengmessig ble det på det jevne, men neste sesong satser jeg på at det løsner skikkelig.

 

Valbye er ikke den eneste som har forlenget kontrakten med Sveiva Innebandy. Også Marius Pedersen har satt signaturen på kontrakten som gjør han til Sveiva-spiller frem til 2019. Da kan det fort bli utlandet på unggutten som nylig kom hjem fra U19 VM hvor han herjet med både japanere, estere, tyskere og canadiere.  Men før det blir utlandet på 18-åringen er det ingen andre klubber han kunne tenke seg og spille for.  Og i likhet med Valbye har Marius troen på herrelaget den kommende sesongen.  Han håper og tror at Sveiva-herrene skal kunne greie å spille seg frem til en NM-finale neste sesong.

 

Andreas og Marius mister en lagkamerat til neste år. Petter Ulven fortalte i går at han går til GIF.  Ulven har aldri spilt i noe annet enn rødt og det var ikke med lett hjerte at 21 åringen nå tok valget om å bytte klubb. Men ønske om mer spilletid veide tyngst, og det håper vi Petter får.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]