Sveiva-herrene dominerte i 40 minutter og ledet 5-0, men ramlet sammen som et korthus de siste tyve og gikk på nok et tap for Slevik.

[vc_row css=”.vc_custom_1487225712095{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2017/02/PHV8429.jpg?id=14581) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Fantastisk i 40 minutter

Mot Tunet så var ikke Sveiva-herrene helt med fra start.  Det hadde de tatt lærdom av og i bortekampen mot Slevik så var de skikkelig på hugget fra første dropp.  Man stod ikke med lua i hånda, man tok kommandoen fra start og kom seirende ut av stort sett hver duell. Det skulle også gi uttelling og etter den første perioden ledet Sveiva-herrene med små-pene 3-0.

Små-pene 3-0 skulle bli enda penere i den andre perioden. Igjennom utrettelig arbeid uten ball og kloke valg og bra bevegelse med ball kom både 4-0 og 5-0 også. Sveiva-herrene var rett og slett i dytten. Men lite viste vi hva som skulle komme (eller gjorde vi det?).

Først måtte Andreas Valby kaste inn håndkle med det som kanskje er et ribbeins-brudd/brist. Han hadde kanskje vært bortelagets beste spiller og med med en allerede tynn tropp ( Becher, Elfstrand og Sletten jr. fraværende) skulle det bli tøft. Så kom første redusering på tampen av den andre perioden. Men det var ikke før i den siste perioden det virkelig skulle gå galt.

De siste tyve minuttene har man bare lyst å glemme. Vertene tok luven fra Sveiva-herrene. Et Sveiva-lag som ble bemerkelsesverdig passive og feige. Det er mulig at frykten for å tap tok overhånd, eller så var det bare det at kreftene tok slutt.  Sikkert en kombinasjon samtidig som hjemmelagets prestasjoner også må tas med i beregningen. Det resulterte i alle fall i at ledelsen sakte, men sikkert ble spist opp.  Og fem minutter før slutt hadde Slevik snudd det og ledet 6-5.   En ledelse som Sveiva-herrene ikke greide å svare tross en helhjertet sluttspurt.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”annonse”][vc_column][vc_column_text][print_gllr id=14574][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]