38 avslutninger på mål er mer enn bra nok, men når kun ett av disse finner veien til nettmaskene blir det vanskelig å vinne.

[vc_row css=”.vc_custom_1489573598448{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2017/03/PHV9577.jpg?id=14785) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Fikk en leksjon i effektivitet

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

38 avslutninger på mål er mer enn bra nok, men når kun ett av disse finner veien til nettmaskene blir det vanskelig å vinne.

 

Den tredje kvartfinalekampen mot Akerselva var kampen Sveiva-herrene ikke hadde råd til å tape.  Derfor passet det veldig dårlig at effektiviteten ikke stod i stil med resten av spillet. Til tider haglet det med målsjanser rundt bortelagets keeper, men ballen ville ikke inn. Og med en uttellingsprosent langt under pari må bare Sveiva-herrene konstantere at sesongen er over.

 

Det ble bokstavelig talt stang ut i kvartfinaleserien mot Akerselva. To ett måls tap samt sjansesløseriet i går vitner om at det fort kunne sett annerledes ut.  I tillegg var man uheldige med skader som gjorde at to av de viktigste bidragsyterne offensivt ble satt ut av spill.  Men det er sånn sluttspill er. Det er sånn innebandy er. Den ene dagen kan man score 4 mål på 5 skudd i løpet av halvannet minutt, mens andre dager, som i går, kun greier å lage ett mål på 60 minutter.

 

Men Sveiva-herrene legger seg ikke ned og dør. Vi depper litt, men skal komme fryktelig tilbake.

 

 

[print_gllr id=14784][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]