Marius Pedersen er kun 17 år, men spiller som en senior. Han har vært en av Sveiva’s aller beste spillere så langt i sesongen og er en glohet kandidat til å komme med i Norges landslagstropp som skal spille VM om en drøy måned.

[vc_row css=”.vc_custom_1477386548732{margin-top: 25px !important;background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2016/10/PHV6621-1.jpg?id=14108) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

– De kan forvente seg et sultent Sveiva lag

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row disable_element=”yes” css=”.vc_custom_1477037909748{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column el_class=”annonse_sort”][vc_custom_heading source=”post_title” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes” el_class=”annonse_sort”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Marius Pedersen er kun 17 år, men spiller som en senior. Han har vært en av Sveiva’s aller beste spillere så langt i sesongen og er en glohet kandidat til å komme med i Norges landslagstropp som skal spille VM om en drøy måned.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”annonse”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]VM er ikke noe Marius Pedersen går å tenker på til daglig. Nå er han mest opptatt av at Sveiva-herrene skal reise seg etter tapet for Slevik og gi Fredrikstad skikkelig bank.

Det er en ting er å tape for Slevik, men man kan ikke tillate seg å gå på et nytt nederlag mot Fredrikstad. Det tror ikke Marius kommer til å skje. Han forventer at et sultent Sveiva-lag skal gjøre kort prosess av gutta fra plankebyen.

– De kan forvente seg et sulten Sveiva lag som skal ha med seg 3 poeng i sekken når vi reiser fra Østfold. Jeg tipper vi vinner med 8 baller.

Og sifrene kan bli store hvis Sveiva-herrene leverer en kamp opp mot sitt beste, men de har ikke råd til å slippe seg ned mange prosent før det kan bli jevnere enn det Sveiva-patriotene ønsker seg.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Marius Pedersen er så langt unna en luksus-spiller man kommer. Få om noen legger ned flere km i løpet av en kamp. Beina går som trommestikker i 3 x 20 og han elsker å sette motstanderne under press.  Det er han ganske flink til også når sant skal sies.  Og det finnes nok backer i dette ganske land som foretrekker og ha andre spillere enn Pedersen jagende etter seg.

Tenåringen som har blitt kåret til Sveiva’s beste i halvparten av kampene så langt kan mer enn å løpe uten ball. Han har også vært ganske så produktiv og står med 12 poeng etter 8 kamper. Det er nok ikke noe mer enn hva han forventer selv, men man glemmer at han kun er 17 år. Og det er forståelig. Brenner og Martinsen tenker nok heller ikke så mye på det og Pedersen er nok et av de første navnene som havner på blokka når lagoppstillingen skal settes opp.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/6″][vc_single_image image=”14028″ img_size=”full”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”5/6″][vc_custom_heading text=”Jeg er nok ikke best, men jeg jobber og sliter. Jeg gir meg ikke før jeg får tak i den kula.” font_container=”tag:p|font_size:32|text_align:left” use_theme_fonts=”yes” el_class=”sitat” css=”.vc_custom_1477498035141{padding-left: 5px !important;}”][vc_column_text]

Marius Pedersen

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_single_image image=”14090″ img_size=”full” alignment=”right”][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”annonse”][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Marius fikk sin debut på A-landslaget tidligere i år og har allerede 9 kamper på CV’en.  Under Stena Line Cup hvor Norge skal møte Tyskland, Danmark og Latvia vil han runde 10 landskamper.

Kampene i Tyskland regner han med at blir tøffe, men at de alle sammen ender med norsk seier. Han håper også at han kan få lov til å være delaktig i kampene.

Det er ikke noen hemmelighet at det er en aldri så liten forskjell på å spille i eliteserien kontra landslaget.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Også for Pedersen.  Det går jo stort sett på tempo og fysikk og han har merket at han kan bli litt liten av og til. Men han har allikevel innsikt nok til å skjønne at han har kommet ganske så bra fra det i de første kampene med flagget på brystet og er optimistisk på egne vegne når det gjelder VM-sluttspillet.

 – Føler jeg har store muligheter, men man vet aldri. Det er knallhard kamp om plassene. Det hadde vært utrolig kult å blitt med de store gutta på en skikkelig tur. [/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”annonse”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/6″][vc_single_image image=”14028″ img_size=”full”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”5/6″][vc_custom_heading text=”Han lille-Sletten har ikke fått kjørt seg på samme måte som meg ennå, men det kommer nok etterhvert.” font_container=”tag:p|font_size:32|text_align:left” use_theme_fonts=”yes” el_class=”sitat” css=”.vc_custom_1477496847072{padding-left: 5px !important;}”][vc_column_text]

Marius Pedersen

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”annonse”][vc_column][vc_column_text]Å være yngst er noe Marius er vant til. Han startet og spille innebandy med to år eldre gutter og fulgte guttene som er født i 97 fra G10 til G19 hvor de fortsatt spiller sammen. Så når han for to sesonger siden ble et fullverdig medlem av A-lagsstallen så var det ikke en uvant posisjon han havnet i med å være yngst på laget. Men i år så er han ikke det. Den rollen har i år havnet på Casper Femtegjeld Sletten og det synes Pedersen er ganske behagelig. ‘Digg’, er ordet han bruker om det, men han synes A-lagsgutta foreløpig har vært snillere mot Casper enn det de var mot ham. Men det regner han med at går seg til.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]