Berget ett poeng mot Tunet.

[vc_row css=”.vc_custom_1512393154935{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2017/12/g14_tunet.jpg?id=15937) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

G14: Uavgjort mot Tunet, igjen.

Sveiva starter bra første fem og Tunet får ikke til mye, og Sveiva kommer etter hvert foran med 1-0. Olli plasserer ballen fint i mål på et langskudd . Tunet tar over, scorer to mål og kunne fort ledet mer etter 1. Periode

Etter 6 minutter av 2 perioden kontrer Sveiva, Jonathan setter fart og plasserer ballen lavt i lengste hjørne, 2-2. Minuttet etter vinner Tunet nok en ball som detter ned i slottet. Og scorer.

Lukas scorer på langskudd halvminuttet senere og Tunet på et langskudd minuttet etter det igjen. Nok et minutt og Tunet scorer igjen. 5-3. Lukas har et knallskudd i hjelmen minuttet før pause, men perioden ebber ut med en fortjent tomålsledelse til Tunet.

Tunet starter perioden med å runde opp bak Sveiva målet og passer inn i slottet, kjempesjanse, men heldigvis ikke mål. Etter 4 minutter, fint spill av Sveiva, scoring av olli. Fin redning av Chris på bra skudd av Tunet like etterpå.

Sveiva spiller seg i trøbbel og stor Tunet sjanse, de sliter med å komme ut av egen sone. Så klarer Sveiva å sette et langvarig press, men får en kontring imot og ny kjempe redning av Chris.

Sveiva sliter med å spille seg ut av eget forsvar og Tunet går på ny opp i tomålsledelse med kun 5 minutter igjen.

En stor dobbelt sjanse til Sveiva med 4 minutter igjen etterfølges av enda en ny stor Sveiva sjanse minuttet seinere. Fabian scorer via beinet til Lukas og like etterpå drar Lukas seg nedover høyresiden og scorer på et backhandskudd. Sveiva har mest ball mot slutten men det ender 6-6, uavgjort akkurat som sist.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]