Greker_Sveiva_027

Sveiva-herrene gikk ned med flagget til topps.

Etter fredagens kamp i Rommenhallen var det ikke så mange som levnet Sveiva-herrene så store sjanser i den tredje kampen som måtte vinnes om ikke sesongen skulle være over. Og de skulle få rett, men Sveiva-herrene viste seg fra en helt annen side og hadde fortjent seieren.

Men et par helt avgjørende personligefeil og litt for enkle baklengs satte en stopper for videre spill for et hardtkjempende Sveiva-lag.  Og det var en skuffet gjeng som gikk litt slukøret av banen i går velvitende om at sesongen er over. For de prøvde, alle prøvde og i går var det veldig mye som var veldig bra. Vi presset Greåker til å gjøre feil, vi hadde god kontroll defensivt og vi skapte masse sjanser.  Nok sjanser til å vinne kampen, men effektiviteten var ikke bra nok.  Og som så mange ganger får i år så går det stang ut i stedet for stang inn. Men flaks er noe man må gjøre seg fortjent til heter det. Det utsagnet kan ha stemt bra tidligere i år, men i går hadde Sveiva-herrene fortjent litt mere flaks.

Men det handler om å score mest mål. Der har  Greåker vært best. Men ser man bort i fra hjemmekampen i Rommenhallen så har vi vært helt på høyden spillemessige med sølvvinnerne. Det er surt,  men nå er det Game Over.