Vi kan med glede informere om at vi har signet en av klubbens egenutviklede talenter til elitelaget vårt på en 2 års kontrakt.

[vc_row css=”.vc_custom_1591341897877{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2020/06/lukas.jpg?id=18347) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Garcia signerer to-års kontrakt

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Vi kan med glede informere om at vi har signet en av klubbens egenutviklede talenter til elitelaget vårt på en 2 års kontrakt.

 

Lukas Joaquin er født den 4.3.2004 (16 år) men har i flere år utmerket seg med treningsvilje og konkurranseinstinkt på Sveiva´s ungdomslag. Dette er egenskaper vi er på utkikk etter når elitelaget ser etter unge talenter.

 

Lukas Joaquin hadde en liten sejour til Bækkelaget og 1 div. fra August-Desember 2019, Lukas Joaquin kom hjem til Sveiva igjen i slutten av Desember 2019 og fikk med seg 6 eliteseriekamper for Sveiva´s A-lag hvor han noterte seg for 8 poeng (6+2) og var delaktig til å oppnå NM semifinaleplass for G17 Elite og NM finaleplass for G19 Elite før Covid-19 inntraff.

 

Tiltross for sin unge alder har flere eliteserieklubber ønsket å signere Lukas Joaquin til sitt A-lag før kommende sesong- men til syvende og sist falt beslutningen på utviklings-kontinuiteten som Sveiva kunne tilby han.

 

Vi gleder oss til å se Lukas Joaquin gjennom en hel eliteseriesesong i rødt og hvitt. Vi vet vet hva denne unge herremannen kan gjøre på en innebandybane- og til neste sesong vil dere få gleden av å se det vi vet. Gled dere![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]