Sveiva_Greaker_159 copy

Sveiva-herrene ledet komfortabelt gjennom store deler av kampen, men gav bort ett poeng i sluttminuttene.

Etter at gjestene utlignet til 1-1 dreide det meste seg om Sveiva-herrene. Sakte, men sikkert opparbeidet de seg en ledelse som etter den første perioden viste en to-måls ledelse. Ledelsen ble utøkt i den andre perioden og på det meste ledet man hele 6-1. Det meste så rosenrødt ut og det luktet seier til hjemmelaget lang vei.  Men så i løpet av et lite minutt nettet gjestene to ganger på det som kan karakteriseres som to reale gavepakker og stillingen var 6-3, og de hadde nesten kontakt. Periodens siste mål skulle vi få, og det gav oss igjen en fornemmelse av seier. Men lite viste vi da at dette skulle bli det siste målet Sveiva-herrene skulle få denne kvelden i Rommenhallen.

For i den siste perioden så er det ikke mye Sveiva-herrene har å komme med. Man misbruker et overtall  og skaper vel en sjanse eller to, men ellers så er det ganske så blodfattig i Greåkers-sone. Gjestene har ikke allverden å komme med de heller, men de kommer med en sluttspurt som gjør at de minuttet før slutt setter inn utligningen til 7-7. Det ble også sluttresultatet, et sluttresultat som man kanskje kunne tippet på før kampstart, men som man neppe hadde satset så mange penger på underveis i kampen. Men sånn er det i sporten vår, man må stå på til siste sekund.