Sveiva-herrene må vente ennå litt til på sesongens første hjemmeseier etter at seieren glapp med kun sekunder igjen å spille.

Det var Sveiva-herrene som åpnet best og tok føringen 1-0, men ellers så var det en rotete periode preget av mye feilpass og slurv. Altfor ofte hadde pasningene til vertene feil adresse og havnet i fanget til gjestene i fra Akerselva. Hjemmelaget kom aldri helt i gang med sitt eget spill de første 20 minuttene og det var ingenting og si på at Akerselva fikk utlignet.

Sveiva-herrene skal arrangere turnering

Det var hjemmelaget som åpnet best i den andre perioden også.  Og i denne perioden så ting litt bedre ut. Langt færre ball-tap og Sveiva-herrene spilte med en litt større ro i kroppen. Skuldrene var senket noen hakk. I alle fall helt til vi i løpet av noen få minuttet blir henvist til utvisningsbenken tre ganger på rad. Da ble det tøft. Men gutta kjempet godt i undertall og måtte kun se en ball bak seg da Akerselva var to spillere mer på banen. Men selv om undertallet i seg selv var bra, ble spillet til hjemmelaget aldri det samme etter utvisningene. Da var det gjestene som presset på og Sveiva-herrene var litt på “hæla”. Dermed var ikke overraskelsen så stor når 2-3 kom før perioden var omme.

I den siste perioden så brukte Sveiva-herrene samme resept som tidligere. Rett i angrep og 3-3 på lystavla. Og de bare fortsatte. På det meste ledet de med 3 mål, selv om det kun varte i noen sekunder, så var man i førersete. De hadde utallige muligheter til å punktere kampen i sluttminuttene, men det ville seg ikke helt. I stedet kom gjestene tilbake og reduserte før de med 6 mot 5 utespillere utlignet til 7-7 med kun sekunder igjen på klokka slik at det endte med poengdeling.