Sveiva_Akerselva_104

Sveiva-herrene startet friskt og lagde 3 mål på under 10 minutter, men så ble det kun ett mål de neste 50 og dermed ble det nok et tap.

Det er ingenting å utsette på innledningen av kampen. Vi dominerer stort og har maks uttelling og leder hele 3-0 før den første perioden er halvspilt. Akerselva har frem til da ikke hatt så mye de skulle ha sagt, men så får de en litt heldig redusering og vips så er de med igjen. Og når vi  kommuniserer dårlig og nærmest gir de nok en redusering føles det nærmest litt urettferdig.

I den andre perioden starter har vi fortsatt på oss spanderbuksene og utligningen til 3-3 burde og kunne vært unngått.  Etter 30 minutter blir Femtegjeld Sletten 2-måls scorer og for stakket stund er vi i føringen igjen. Men den holdt i kun 2 minutter før gjestene utnyttet et overtallsspill.

Den siste perioden bød ikke på de altfor store sjansene. Ikke i starten i alle fall. Men etter halvspilt periode skulle det komme flere mål. Dessverre kom begge i favør bortelaget. To langskudd fant veien til nettmaskene og igjen måtte Sveiva-herrene ta samling i bunn og forsøke å få til en sluttspurt.  Sluttspurten kom, og det hadde ikke vært noe å si på om vi hadde fått inn både ett og to mål. Men marginen og kvaliteten på avslutningene var ikke på vår side og i stedet endte det med nok en baklengs og sluttresultat 4-7.