Sveiva-herrene vant 6-poengskampen mot Bækkelaget og kan nå rette blikket oppover på tabellen.

Det var kun seier som ville være godt nok med tanke på en mulig sluttspillsplass, men kanskje enda viktigere; med seier så ville gjestene fra Bækkelaget så og si være hektet av i kampen om og ikke å rykke ned.  Så kort fortalt var det var mye som stod på spill i gårsdagens kamp.

Viktigheten av kampen preget guttene i nesten samfulle 60 minutter.  De greide aldri helt å slippe seg løs og det ble noe hakkete og avventende over hjemmelagets spill. Mye små feil og slurv preget kampen og Sveiva-herrene som i de siste tre kampene har levert gode prestasjoner mot lagene øverst på tabellen var tilbake til gamle synder.

Men det deles ikke ut stilpoeng i innebandy og i går så var det viktigste å vinne. Og det greide vi. Selv om seiersmarginen var knappest mulig.  Sveiva-herrene gjorde det unødvendig spennede ved å slippe Bækkelaget inn i kampen igjen de siste 5 minuttene.  For det så lenge avgjort ut. Jørgen Becher scoret på stort sett alt og sørget for at Sveiva på det meste ledet 7-3 godt inne i den siste perioden,  Da trodde nok de fleste at sesongens andre seier skulle være i boks, men gjestene kom tilbake og gjorde de siste minuttene veldig spennende.