Det var ikke så mange som levnet Sveiva-herrene store seiers muligheter i den siste seriekampen borte mot Slevik. Og Sveiva-herrene hadde heller ikke allverden og stille opp med mot seiersvante Østfoldinger.

Sveiva-herrene hang bra med i den første perioden og tok frekt og freidig ledelsen 1-0. Men vertene fikk summet seg fort og 1-0 ble fort snudd til 1-2. Og i den andre perioden viste de til tider sitt sanne jeg og gjorde så vondt de ville med et bortelag som var i ferd med å gå opp i limingen. Men Sveiva-herrene greide på et eller annet vis og kontre inn et mål i ny og ne og lå kun 3 mål bak etter to perioder.

Det ble tøft i den siste perioden også, og Sveiva-herrene kom aldri nærmere Slevik. De tapte den siste perioden også 5-3 og kampen 12-7. Dusinet fullt bakover er ikke så mye og rope hurra for, men 7 riktig veien er ikke fy skam.

Sluttspillplassen var aldri skikkelig truet, og nå venter GIF Fighters i kvarten. En kvartfinaleserie som vi spår og være helt åpen. Begge lag har hver sin ett målseier og har igjennom sesongen variert stort i prestasjonene. Første kamp er allerede tirsdag kl 19:00 i Lihallen.