[vc_row css=”.vc_custom_1476650718848{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2016/10/aktivitetsskole.jpg?id=13891) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_empty_space height=”50px”][vc_empty_space height=”50px”][vc_empty_space height=”50px”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Innebandyglede i Kulturuke

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

I anledning kulturuke på Rommen Skole har Sveiva Innebandy tatt ansvar for å stille med instruktører for å passe på at innebandy blir, ikke bare en del av kulturuken, men en del som engasjerer ungene og skaper mye glede. Dette er en del av rekrutteringsprosjektet som Sveiva har satt i gang for å få en større bredde i klubben.

 

Kulturuken ved Rommen Skole, som arrangeres for andre gang, kommer som et initiativ fra en ansatt som hadde hatt praksis ved en skole i Drammen som hadde dette en uke i året. Han erfaring med dette var at det skapte stor glede hos barna og ga dem et bredere tilbud enn de vanligvis har.

Fra Sveiva kom trener for Sveivas juniorjenter(J16) Stian Andre Johansen og junior- og herrespiller Petter Nygaard. Begge har tidligere erfaring med rekrutteringsarbeid, og kan også meddele at dette prosjektet var meget vellykket, både for ungene og for klubben.

Elisabeth Westad og Jørn Henning Karlsen, som begge er ansatte på Rommen Skole, har fulgt kulturuken tett og hatt et ekstra ansvar for innebandydelen.

aktivitetsskole-1”Det er 10 grupper som utgjør kulturuken. Det er alt fra idrettsgruppe, som driver med forskjellige typer idretter, til ”paid forward”, som er en gruppe som er ute i nærmiljøet og gjør gode gjerninger, som for eksempel å besøke gamle mennesker.
Til sammen er omtrent 800 elever med på denne uken”, forteller Westad og Karlsen.

Det store formålet med denne uken for idrettsgruppen er at man skal ha det gøy med mange forskjellige idretter og at ungene ikke kun skal tro at fotball er det tilbudet man har om man vil drive med idrett, men at det faktisk finnes andre alternativer i nærmiljøet.
”Nå er innebandy ganske stort akkurat i dette området, og håper selvfølgelig at interessen vokser”, forteller Westad.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]