Gjestene fra Grei hadde krefter til å holde følge i 40 minutter. I den siste perioden handlet det stort sett kun om Sveiva Innebandy.

[vc_row css=”.vc_custom_1476678344938{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2016/10/PHV6838.jpg?id=13907) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Sveiva-herrene avgjorde i siste periode

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Gjestene fra Grei hadde krefter til å holde følge i 40 minutter. I den siste perioden handlet det stort sett kun om Sveiva Innebandy.

Gjenopplev høydepunkten.

Sveivas trenerteam gikk offensivt ut og startet kampen på to rekker. De ville at Sveiva-herrene skulle ta kommandoen fra start og gjøre det vanskelig får Grei.  De lykkes med å gjøre ting vanskelig for Grei for det var ikke mye gjestene hadde å by på. Men Sveiva-herrene greide samtidig å gjøre ting veldig vanskelig for seg selv også. Det ble mye en-og-en og man valgte ofte vanskelige løsninger. Man spilte ikke som et lag.  Ikke før det var spilt 40 minutter.

I den siste perioden så glimtet de til og leverte flere flotte angrep.  Grei ble regelrett utspilt på flere av baklengsmålene og Sveiva-herrene så plutselig ut som verdensstjerner. Så fort kan det snu.  Sveiva-herrene har flere landslagsspillere og i den siste perioden leverte de varene, men i de første to periodene hadde de nok ikke fått plass på et kretslag en gang.

Andreas Skriden var fraværende  i Sveivas lagoppstilling i dag, og man har fortsatt Patrick Martinsen på skadelisten. Martinsen og Brenner på trenerbenken hadde gjort noen rokeringer på rekkene og håpet nok å få noen svar. De fikk nok ikke bare svarene de ville ha. Det er jo kun 3 dager til man skal til Høyenhallen og møte Tunet som sammen med Sveiva fortsatt er ubeseiret i årets eliteserie. Fjorårets seriemester har fullpott og hvordan lagoppstillingen ser ut når dommeren blåser i fløyta på onsdag vil de nok gruble litt ekstra på.

For oss som bare er publikummere er det bare å glede seg.  Sjelden eller aldri har Sveiva-herrene fått en så god start. 17 av 18 poeng er uvant kost, men desto mer gledelig. På onsdag kan vi ta enda et nytt steg mot en topp 3 plassering, og alle sveivere, store som små, oppfordres til å ta turen på onsdag.

 

[print_gllr id=13896][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]