chris_804

Seriepremieren er bare noen dager unna. Det har vært en lang sommer og Sveiva-herrene anno 2014/15 er noe forandret kontra fjorårssesongen. Sveiva.no har tatt en prat med årets Sveiva-kaptein.

Og han som skal lede laget på banen, og være lagets fanebærer er Christoffer Øistad.  Christoffer er kun 22 år, men har allerede 5 sesonger bak seg i eliteserien og frykter ikke mer ansvar. Det blir nok litt spesielt de første kampene, men det er alltid gøy med litt ansvar.

Christoffer er også positiv på spørsmål om hvordan årets sesong vil gå og er glad for at det har kommet inn en del nye ansikter i garderoben. I hans øyne er laget styrket; nye spillere kombinert med gode barmarkstreninger i sommer og en mer direkte spillestil vil sørge for flere seiere.  Han tror den største forskjellen vil være at Sveiva-herrene i år vil score langt flere mål enn tidligere.

Vi har fått inn 3 “goalgettere” i Ihle, Sveen og Bobby som kommer til å gjøre mye poeng denne sesongen. Dette er også spillere som kan gå inn og avgjøre kamper på slutten der vi sleit litt ifjor. Vi har også fått inn Joshua og Mathias som begge kan brukes på flere plasser og som alltid gir 100%. Fredrik er en god og stabil back som ikke legger noe i mellom i duellene og styrker forsvaret vårt. Dessuten har Kristian kommet tilbake noe som gir oss to gode keepere som må konkurrere om hvem som blir førstekeeper på hver trening.

 

I løpet av sommeren har det også vært mange juniorer innom som står og banker på døren. Og den nyutnevnte kapteinen har troa på at flere av dem vil kunne få spilletid i løpet av sesongen. Troa har også Christoffer på løpsmaskinen Andreas Valbye. Faktisk så spår Øistad at 20-åringen fort kan bli Sveiva’s viktigste spiller i år.

Sveiva-kapteinen har også fått i oppgave og tippe årets eliteserie. Og det skal i alle fall ikke stå på “troen på egne ferdigheter” når Christoffer kommer med sitt tabelltips.

1. Slevik
2. Tunet
3. Sveiva
4. Greåker
5. Sarpsborg
6. GIF
7. Akerselva
8. Grei
9. Nor92
10. Bækkelaget