Kristoffer Bakke har spilt 5 sesonger i Sveiva Innebandy etter overgangen fra GIF Fighters. Nå er det klart at 24-åringen skal ut på nye eventyr.

[vc_row css=”.vc_custom_1528090994448{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2018/04/PHV3217.jpg?id=16428) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

– Jeg ville helt enkelt teste noe nytt

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Kristoffer Bakke har spilt 5 sesonger i Sveiva Innebandy etter overgangen fra GIF Fighters. Nå er det klart at 24-åringen skal ut på nye eventyr.

 

Nye adresse for Bakke blir Karlstad IBK, et topplag i Allsvenkan som er nest øverste nivå i Sverige.  Bakke har besøkt klubben og skryter av sin nye klubbHan forteller om en en veldig profesjonell klubb, som har vært oppe i ssl og som vet hva det betyr å være der oppe. Sesongen i år blir spennende, Karlstad har gjort ett generasjonsskifte så det skal bli spennende å se hvordan det går. De er jo ett lag som er vant til å ligge i toppen av Allsvenskan.

 

Men valget var ikke bare enkelt. Det er jo litt ekstra spesielt med tanke på at vi er så sammensveiset som gjeng ved siden av banen også.  Men jeg ville helt enkelt teste noe nytt, nye utfordringer. Både på og utenfor banen, avslutter Bakke.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]