Sveiva-herrene trøbler om dagen og var tilslutt heldige som fikk med seg tre poeng mot Haugerud i Haugerudhallen i går.

[vc_row css=”.vc_custom_1484819831367{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2017/01/PHV7911.jpg?id=14467) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Det kladder for Sveiva-herrene

Kampen startet bra for Sveiva-herrene, og som i bortekampen mot Harstad var det Sveiva-herrene som var det førende laget de første 20 minuttene. Vi var aggressive, spilte smart og lot ikke vertene kom til veldig ofte. Det meste så ut som og gå som planlagt, og 3-0 etter første var fullt fortjent.

Det var Sveiva-herrene som var vassest i starten på den andre perioden også. Men så begynte symptomene fra Harstad kampen og melde seg. Ineffektivitet foran mål, slurv i pasningsspill og kontringer imot. Vi inviterte hjemmelaget på mange måter inn i kampen igjen, og de lot seg ikke be to ganger. Reduseringen til 1-3 kom etter en solid markeringsglipp i Sveiva-forsvaret.

Sveiva-herrene hadde noen få store muligheter i den siste perioden også til å avgjøre kampen. Men om det er ren udyktighet, mangel på konsentrasjon eller bare uflaks som gjør at man ikke setter de mest opplagte sjansene skal være usagt. Ballen ville ikke inn i mål, og Sveiva-herrene greide aldri å punktere kampen. I stedet var det et hjemmelag som kom med en sluttspurt som det nesten luktet svidd av. Klabb-og-babb foran mål sørget for 2-3 og hadde det ikke vært for at Tomi Ahonen var påskrudd, samtidig som han hadde god hjelp av stolpene så hadde Sveiva-herrene avgitt poeng i andre kamp på rad. Men de holdt unna med nød og neppe å kunne ta med seg 3 poeng.

Men det var ikke gleden over seier og tre poeng som var samtaleemne i garderoben. Fokuset lå på hvorfor man ikke presterer på et høyere nivå. Haugerud er på papiret et langt svakere lag, men på banen så var det forholdsvis jevnt i mange av de 60 minuttene.

På søndag kommer Akerselva på besøk til Rommenhallen. Et lag som sloss for en topp 4 plassering. Det blir krig fra første dropp. Så får vi bare håpe at Sveiva-herrene kan finne frem til spillet som sjarmerte oss gjentatte ganger før jul.