fezze_804

Folk kan forvente seg att vi kommer til og score fler mål og bjude på ett mer offesivt spil.

Magnus Jacobsson er mannen som skal lede Sveiva-herrene de neste to årene. Han har troen på et mer offensivt Sveiva.

Magnus kom til Norge og Sveiva Innebandy i 2005. Han fikk to sesonger i den røde-drakten før han tok noen sesonger i Fjerdingby. De to siste sesongene har han vært sjef for herrene til Grei hvor han også har flere år som spiller bak seg.

Magnus har troen at han kan få til noe stort med Sveiva-herrene. Han har vel ikke hatt fast plass i Rommenhallen de siste sesongene, men har sett mange kamper og kjenner veldig godt det mannskapet han nå tar over. Han vil ikke røpe for mye allerede nå, men han har noe planer. For det første ønsker han et Sveiva-lag som skal bli mer direkte i spillestilen. Vi skal rett og slett score flere mål, og bli bedre offensivt, sier svensken.

Også sportslig leder Roger Pettersen har troen på Magnus og det apparater som nå bygges rundt Magnus.

– På vei mot nye mål og videreutvikling av herrer elite har nå kabalen falt på plass.  Sveiva har ansatt Magnus «Fezze» Jackobsson i rollen som hovedtrener de neste 2 årene. Ved sin side vil han ha med seg Kent Martinsen som er en kontinuitetens bærer hos herrer elite. Andreas Sletten får også en rolle rundt laget sammen med keepertrener Stig Kristiansen. Teamet er dermed komplett og jobben med å sette sitt preg på hvordan laget skal fremstå er allerede i gang. Stallen ser også spennende ut så dette kan bli et morsomt år for klubben.

Bjørnseth og Strømsborg forlenger
Denne uken ble det også klart at Eivind Bjørnseth og Anders Strømsborg forlenger med Sveiva Innebandy. Begge tilhører den eldre garde i et forsatt ungt Sveiva-lag.

 

Bildet er lånt av Assisten