Sveiva-herrene er i scoringsform om dagen og selv med en litt treg start ble det dusinet fullt og litt til i 14-6 seieren over Akerselva.

[vc_row css=”.vc_custom_1570343475215{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2019/10/PHV8057.jpg?id=17774) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Mallaugstredet fem-målsscorer

Sveiva-herrene er i scoringsform om dagen og selv med en litt treg start ble det dusinet fullt og litt til i 14-6 seieren  over Akerselva.

Bilder

Sveiva-herrene føyk ut av startblokkene og satte 1-0  etter kun 16 sekunder da Casper Femtegjeld Sletten fant nettmasken  plassert lengst opp i det høyre hjørnet. Men hjemmelaget greide ikke å surfe videre på den gode starten. I stedet ble det en periode under pari hvor feilpasningene florerte og valgene sjelden var av det klokeste slaget.  Sondre Mallaugstredet presenterte seg to ganger i overtall og gav Sveiva en to-målsledelse, men Akerselva var ajour før perioden var omme.

En liten oppstrammer i den første periodepausen var nok til å sparke skikkelig liv i Sveiva-herrene. 3-3 ble til 6-3 før to minutter var passert og i denne perioden slapp man aldri trykket av gasspedalen. Fem nye baller måtte Akerselvas keepere plukke ut av målet  og med perioderesultat 8-0(!) var kampen avgjort.

Sveiva-herrene greide ikke helt å fullføre med stil.  Gjestene fra Kringsjå startet de siste 20 minuttene med tre reduseringer, men greide aldri å lage ny spenning i kampen.  Heldigvis fik vi pyntet på perioderesultatet og kom unna med et uavgjort resultat.  Dermed ble det tilslutt 14-6. Mye positivt offensivt, men samtidig er det ting som bør og må forbedres defensivt.  Neste helg spiller Sveiva-herrene om seks poeng. Da venter Fredrikstad på lørdag og Sandnes på søndag. Begge kampene går i Rommenhallen.