Sveiva-herrene hadde en overkommelig oppgave foran seg da Bækkelaget kom på besøk i seriepremieren, men med inneffektivt angrepsspill og kontringssterkt bortelag endte det med tap.

Sveiva-herrene dominerte banespillet fra start til slutt, men slett med uttellingen. Bækkelaget gjorde det vanskelig for oss og var veldig giftige på kontringer.  Vi har dobbelt så mange avslutninger om gjestene, men det handler om å få ballen i mål og det var gjestene  best til i både den første og siste perioden.

Bækkelaget ledet 3-1 etter den første perioden og  vertene måtte tåle en liten skyllebøtte i garderoben før de neste 20 minuttene. Dette førte til bedre spill fra hjemmelaget, men mål ble det ikke. Perioden endte 0-0.

I den siste perioden handlet alt om å redusere og utligne bortelagets ledelse. Men det skulle være enklere sagt enn gjort. I steden for redusering og utligning, som ville vært ganske så fortjent, økte gjestene frekt og freidig til 4-1 og 5-1. Det så mørkt ut for Sveiva-herrene, men 3 kjappe mål gav ny spenning og faktisk så hadde vi troen på at vi skulle snu det. 4-5 stod det på måltavla med ikke altfor mange minutter igjen å spille. Men dette var dagen da ballen ikke spratt helt sånn som vi ville. Et selvmål gav bortelaget et lite pusterom før to nye mål i det åpne Sveiva-mål da Johnny Wallenius ble erstattet med en ekstra utespiller sørget tilslutt for at resultatet ble 8-4 til Bækkelaget.

Det er 21 kamper igjen å spille, og førstkommende lørdag skal Sveiva-herrene til Haugerudhallen og møte Haugerud. Kampstart er kl 16:00.