Først og fremst vil klubben gratulere Natalie med debut på damelandslaget!

 

Men hvordan var det for Natalie?

 

Det er ikke sånn at 20 spillere får en telefon der de får beskjed om at du er tatt ut, og der stopper det. Hva skjer om det kommer skader, sykdom eller noe annet som gjør at ikke alle kan være med? Hvem er reserve, og hvor er de under VM-kvaliken?

Så når fikk Natalie vite at hun skulle være med å spille VM-kvalik?

En måned før kvalik ble jeg spurt om jeg ville være hjemmeværende reservespiller om det oppsto noen skader. En halvannen uke før vi dro nedover ble jeg ringt å spurt om jeg kunne bli med til Latvia grunnet frafall.

 

Så hvordan er det da å være helt ny inn på landslaget, for sporten i seg selv er jo ikke så stor, men her møtes Norges beste spillere fra inn og utland. Hvordan ble du tatt imot på laget?

Jeg ble tatt utrolig godt i mot. Alle spillerne tok godt vare på meg spesielt damene jeg bodde på rom sammen med. Jeg hadde en fin uke sammen med gjengen nede i Latvia.

(saken fortsetter under bildet)

 

Reisen fra barneidrett til å spille på lag med de største talentene i Norge er en lang reise, og for å komme dit må man ha vært gjennom en del nye erfaringer. Så hvordan var det å debutere på landslaget?

Det var utrolig gøy og lærerikt. Det var morsomt å ta del i spillet med gode rutinerte spillere rundt seg og bli utfordret på tempo i noen av kampene. 

 

Tempo som vi vet at Natalie har, håper vi at hun fortsetter å vise hjemme i det daglige hos oss i Sveiva. For på sikt kommer det kanskje flere Sveiva-jenter inn på landslaget!

 

Det er ikke bare tempo og godt spill som er gøy, det å score mål er jo kanskje det morsomste av alt. Det å sette ballen i mål på 59.59 er kanskje det som ga mest spenning i kampen Norge vant da Natalie setter sin første scoring.

Det var utrolig gøy å score mål, spesielt rett før kampslutt. Det ble mye spenning og det var utrolig morsomt fordi alle jentene gledet seg over målet når tiden viste 59.59. Når dommerne avgjorde målet hoppet alle av glede og det var en utrolig følelse.
(saken fortsetter under bildet)

 

Etter en uke i Latvia med de beste dame-spillerne fra Norge med masse rutine, hva tar Natalie med seg videre inn i seriespill i Norge?

Tempo både i pasninger og tempo i beina. Jeg vil også ta med meg godt humør og god lagånd for det er noe det var mye av nede i Latvia.

 

Natalie kan du se spille for Sveiva mot Tunet 11.02 kl 15.00 i Rommenhallen!

 

Natalie Tysland er en veldig seriøs spiller og legger ned mye arbeid i å bli en bedre innebandyspiller. For å kunne prestere best mulig har hun utstyret i orden, med Salming Viper sko, Salming Powerlite skaft og Hawk blad

 

Foto: Innebandyavisen.no, kreerefoto.no og Privat