Det var et skadepreget damelag som møtte opp til kamp på onsdag mot Tunet, og det samme gikk for lørdagens kamp mot Østensjø.

Hele 137 tilskuere hadde møtt opp på Bøler for å se kampen der Sveiva enten tok seg til sluttspillet eller fikk tidlig sommerferie. Det var et virkelig show, der kampen svingte frem og tilbake. Det var som alle andre kamper av stor betydning, mye nerver og vilje som kom frem når førte dropp gikk.

Kampen endte 4-5 der Natalie Tysland åpnet med 0-1 etter 05.32, og allerede 05.37 var stillingen 1-1. Filippa Härnlund følger opp med 1-2 08.51, så legges det ikke på scoring før 08.55 i andre perioden, når Østensjø følger etter med 2-2. Michelle Ekmo ønsker å gå til ledelse etter at to perioder er spilt når hun setter inn 2-3 med 6 minutter igjen av perioden. Det vil ikke Østensjø sin Emilie Broch Eliassen som setter inn 3-3. Tredje periode er ikke mer enn 33 sekunder gammel når Filippa Härnlund setter sitt andre for dagen! Allerede 1.10 ut i tredje leder Sveiva 3-5 og sluttspillet ser veldig lyst ut. Fra 09.12 når Emilie Broch Eliassen setter enda en scoring og ut kampen sitter publikum med hjerte i halsen da de vet at kun 3 poeng sikrer sluttspill plass!

Vi gratulerer damelaget med plass i sluttspillet, og om du ønsker å lese mer om saken kan du trykke her!

 

Foto innebandyavisen.no