Rammene rundt kampen kunne ikke blitt stort bedre, over hundre tilskuere møtte opp onsdag kveld for å se et ungt Sveiva lag ta i mot et veldig rutinert Grei lag.

Loddsalg med boken “Idrettshelter i Groruddalen” som premie var passende da en ny generasjon med Idrettshelter entret banen!

Det starter litt uheldig for hjemmelaget da en ball glipper ut fra keeper, ruller rundt mellom beina før Grei får satt køllen på ballen og dytter den i mål. Etter dette skjer noe som ikke alle ventet, de unge damene fra Sveiva følger på med 1 – 1 og 2 – 1! Det er tydelig at Grei kjenner på mer motstand enn forventet. 2 – 2 står det til pause, og hjemmelaget har vist en helt annen form enn helgens kamp mot Tunet.

Andre perioden er preget av litt slurv fra Sveiva, samtidig som Grei skjerper pasningsspillet og tråkker til med litt mer futt enn i første periode. Sandra Teigen i Sveiva målet får mye å gjøre da Grei skyter like mange baller på mål som publikum kastet på banen i “ball i bøtta” konkurransen! 3 – 5 blir resultatet etter andre periode når Grei på mirakuløst vis klarer å sette ballen forbi alle seks Sveiva spillerne på ett sekund.

Tredje periode får vi se at Grei er bedre trent og har masse rutine i laget. Da blir det vanskelig for Sveiva å hente seg inn igjen, men jentene gir alt til siste slutt i en kamp som ender 4 – 9. Det er alltid surt med tap, men etter denne onsdagen skal jentene ta med seg mye positivt inn mot helgens kamp i Stavanger.