71_kaptein_804x546

Anders ‘Anda’ Strømsborg er ikke i tvil; Andreas Nordli og Sindre Palving Christiansen kommer til å være de største bidragsyterne i årets botkasse.

Botsjef Strømsborg har i år som i fjor tatt på seg jobben som pengeinnkrever.  I fjor ble beløpet 5 sifret og med Johnny Wallenius som medhjelper tror Anders at beløpet kommer til å bli ennå høyere i år.
– Johnny er fin-fin og ha med på laget og vi har fått innført noen nye og litt strengere regler som gjør at summen fra i  fjor blir slått. Ungguttene vil nok  savne mammaen sin, enda litt mer i år, for de er helt utrolige til å glemme, miste og rote bort ting.

I år skal Anders også bekle en annen og litt uvant rolle. Han har av spillerne også blitt utnevnt som kaptein og skal være hærfører nummer 1. Og med Sveiva-logoen godt synlig på brystkassa er det vel egentlig bare rett og rimelig.

– Alle har vel kanskje en liten drøm om å få være kaptein for klubben man elsker så det er en oppgave  jeg tar seriøst og gleder meg til å ta fatt på. Vi har et ungt lag med mange spennende spillere. Slik som de siste treningskampene har vært så ser det veldig bra ut. Tror mange lag kan få seg en liten overraskelse i år, sier en optimistisk kaptein som synes det er vanskelig å tippe noen eksakt tabellplassering.

Vanskelig å tippe, men slår vi Slevik og tar oss til semi så tror jeg vi er fornøyde når vi leser tabellen ved sesongslutt. 

Årets stall er ikke like bred som i fjor og man er helt klart mer sårbar for skader og sykdom. Dette bekymrer Anders noe, men han er ikke kjent for å ta sorgene på forskudd og har klokketro på sine “disipler”.  

-Vi skal vise alle såkalte eksperter at også årets Sveiva lag kommer til å bite bra i fra seg denne sesongen. Vi har ingen super-stars, men som lag er vi gode.