En meget produktiv Sindre Bjerknes bidro sterkt til 13-5 seieren over Bækkelaget.

[vc_row css=”.vc_custom_1517206037567{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2018/01/PHV2026.jpg?id=16125) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Ny storseier mot Bækkelaget

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

En meget produktiv Sindre Bjerknes bidro sterkt til 13-5 seieren over Bækkelaget.

 

Bilder

 

Sveiva-herrene har for alvor fått i gang førsterekka nå. Det lover meget godt med tanke på kampene som venter etter landslagspausen. Mot Akerselva var det Brage Harby som stjal overskriftene, mot Bækkelaget var det rekkekamerat Sindre Bjerkenes som med 4 mål og 5 assist som spilte hovedrollen.

 

Men det er ikke bare Sindre og Brage som leverer. Hele rekka er på hugget og leverer veldig gode prestasjoner om dagen.  De samme guttene er også delaktige i at vi nå ser en bedring i powerplayet også.  I Bækkelaghallen ble det scoret i to av to spill 5 mot 4 utespillere.

 

Bækkelaget var med på notene de første 20 minuttene. I alle fall i målprotokollen. Men spillemessig var det kun Sveiva det handlet om. Og selv om det stod 4-4 etter første periode var det liten tvil om hvor poengene skulle havne.

 

Serieinnspurten nærmer seg og i løpet av noen uker nå så kan serien være avgjort. Sveiva-herrene har alt i egne hender, akkurat som Slevik og Greåker har det. Det blir et rotterace og det er bare for Sveiva-publikumet å forberede seg på enn tre, fire eller til og med kanskje fem cupfinaler nå.  Kanonene kommer på rekke og rad og først ut er Tunet i Rommenhallen den 11. februar.

 

Kampfakta

[/vc_column_text][vc_column_text el_id=”bilder”][print_gllr id=16107][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]