Sveiva-herrene tok sin første 3-poenger da Harstad fikk en god gammeldags overkjøring.

[vc_row css=”.vc_custom_1569819193496{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2019/09/PHV7981.jpg?id=17730) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Overkjøring i nord

De to første seriekampene har ikke gitt den uttellingen vi hadde håpet på. Null poeng på to kamper og helt sist på tabellen medførte at Sveiva-herrene dro til Harstad med et krav på seg om å måtte vinne.

Kampen startet med stor Sveiva-dominans. Vi tok ledelsen tidlig og det skulle ikke gå for lang tid før det ble ganske så komfortabelt å være Sveiva-spiller i Seljestadhallen. Harstad viste stor gjestfrihet og hadde ikke allverden  å stille opp med.

Kampen var ikke avgjort etter de første tyve minuttene. Det stod “bare” 4-1, men det var veldig lite som tydet på at  Sveiva-herrene skulle greie å rote bort dette.  Forskjellen på lagene var rett og slett for stor. Målene rant inn i den andre perioden også og det ble en ren transportetappe mot sesongens første seier. Kampen endte tilslutt med 18-5. Sveiva-herrene hadde gjort jobben kan nå se frem i mot neste kamp som er borte mot Akerselva.

Jesper Pedersen (17) og Oliver Femtegjeld Sletten (15), to av ti målscorere,  tegnet seg på scoringslisten i den siste perioden og bokførte dermed sine første mål for Sveiva i eliteserien.