Helgen har vært preget av mye kamper, og G15 slo til på søndag med 11-3 seier mot Nittedal!

11-3 høres kanskje ikke så spennende ut, men det stod 0-0 på tavlen i Rommenhallen frem til 14.16 ut i første periode. 1-0 var også stillingen når perioden var over. Mattis Lindgren hadde en kjempe dag, og var sist på ballen hele fem ganger!

Det var et kollektivt sterkt Sveiva lag som møtte et litt yngre Nittedal, Nittedal valgte å slippe til yngre spillere for å hvile sine eldste. På tiden 11.14  i andre periode hadde Mattis Lindgren ikke bare satt hattrick, men hele fire mål! Lukas Nordin og Espen Haraldsen spilte helt nydelige pass til en åpen Mattis, som da kunne sette prikken over i’n.

Etter en time-out fra en tydelig frustrert Nittedal trener, blir det brått 4-1 og 4-2! Det var som om de fikk et ekstra gir etter tordentalen. Det stod dermed 4-2 til pause som gir Nittedal et godt utgangspunkt før tredje periode.

Tredje periode er ikke mer enn 10 sekunder gammel når Mads Lilleåsen setter 5-2. På tiden 4.09 står det allerede 7-3 til Sveiva. Det som er fint med lagidrett og kollektivt bidrag er at hele 8 spillere hos Sveiva hadde mål eller assist!

Mattis Lindgren 5 mål, 2 assist.

Espen Haraldsen 2 mål, 3 assist.

Lukas Nordin 1 mål, 1 assist.

Mads Lilleåsen 1 mål

Tobias Fossum 1 mål

Patrick Reinshol 1 assist

Fredrik Holmen 1 assist

Rasmus Sundbäck 1 assist

 

Bilder levert av innebandyavisen.no

Les hele saken hos innebandyavisen.no her