Fredrikstad beit godt i fra seg i lagenes første møte i Rommenhallen før jul, men på lørdag fikk Sveiva-herrene en meget enkel reise mot tre poeng.

[vc_row css=”.vc_custom_1520242035489{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2018/03/PHV2602.jpg?id=16277) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Plankekjøring i Rolvsøyhallen

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Fredrikstad beit godt i fra seg i lagenes første møte i Rommenhallen før jul, men på lørdag fikk Sveiva-herrene en meget enkel reise mot tre poeng.

 

Bilder

 

 

Sveiva-herrene har vært skikkelig skudd-kåte mot Fredrikstad denne sesongen. På 120 minutter har de løsnet over 110 skudd som har truffet Fredrikstads mål. I november tok det litt tid før ketchupflaska ble åpnet, men på lørdag var den åpen i begge ender og scoringene bare rant inn. 0-9 på lystavla etter de første 20 minuttene er nesten litt skremmende, men Sveiva-herrene var effektive og uttellingsprosent bikket nesten 50%.

 

Resten av kampen ble en ren transportetappe og underholdningen var det vel så som så med. Det ble scoret noen fine mål og Sveiva-herrene greide til en viss grad og holde intensiteten og konsentrasjonen oppe og lagde 10 nye mål de siste 40 minuttene. Dermed sluttresultat 19-1. Og man forventer vel egentlig ikke så mye lavere siffer når Grei kommer på besøk på lørdag til den siste serieomgangen. Da skal det avgjøres om Sveiva-herrene får sølv eller bronse.

 

Kampfakta

[/vc_column_text][vc_column_text el_id=”bilder”][print_gllr id=16268][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]