Sveiva-herrene ledet både 1-0 og 2-1, men i andre periode greide de ikke å stå i mot trykket fra vertene og dermed endte det med nok et tap for Slevik.

I starten på kampen var Sveiva-herrene skikkelig på “hæla”. Opptil flere ganger ble de nesten spilt ut av hallen, men greide allikevel og holde stand og kunne kontre inn både 1-0 og 2-1. Flatterende er nok det rette ordet, men det er ingen forbrytelse og være effektiv. Dessverre holdt ikke ledelsen inn til første pause og 2-2 kom med 13 sekunder igjen på klokka.

I den andre perioden føltes det som vi fikk bedre kontroll på vertene. Vi stod opp bedre i forsvar og hadde mer og fare med selv også. Men det var nok bare en falsk trygghet for Slevik vant perioden hele 6-0 og kampen var i realiteten kjørt.

De siste 20. minuttene er ikke verst. Vi gjør mye riktig og holder Slevik til 2-3.  At sluttresultatet blir hele 11-4 får vi  bare glemme, for kampen sett under ett gjør vi en langt bedre kamp enn det vi gjorde mot Sarpsborg. Dessverre svikter vi litt i siste halvdel i den andre perioden, men bortsett fra det så er vi med i kampen.