Hjemmekampen mot Tunet kunne gitt Sveiva-herrene et overtak i kampen om bronsemedaljene, men med 3-5 tap må kanskje fokuset rettes mot å sikre 4. plassen.

[vc_row css=”.vc_custom_1486932489581{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2017/02/PHV8372.jpg?id=14558) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Røyk medaljene på lørdag?

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Hjemmekampen mot Tunet kunne gitt Sveiva-herrene et overtak i kampen om bronsemedaljene, men med 3-5 tap må kanskje fokuset rettes mot å sikre 4. plassen.

 

Det var en skuffet gjeng som gikk av banen etter 3 x 20 minutter på lørdag. Vi viste hva som lå i potten og selv om det fortsatt er teoretiske muligheter for å kunne ta en medalje så ser det mørkt ut etter nederlaget mot Tunet.

Og den største skuffelsen ligger kanskje ikke i at det ble tap mot Tunet, men måten det skjedde på. For det skjedde først og fremst igjennom en svak første periode hvor Sveiva-herrene ikke var helt til stedet. Vi slipper inn i overtall og sliter med å trenge igjennom forsvarsmuren til Tunet og  ligger under 0-2 etter de første tyve minuttene.

Det blir 0-3 i starten på den andre perioden, men det er ellers en periode hvor hjemmelaget hever seg betraktelig. Vi stresser Tunet mer og forsøker å sette ett høyere tempo samtidig som vi spiller mer direkte. Det resulterte i to reduseringer og plutselig så var vi med i kampen igjen.

Sveiva-herrene er offensive i den siste perioden også. Og utligningen kom i spill 6 mot 5 utespillere når Tunet hadde en avventende utvisning. Da håpet nok hjemmepublikumet at Sveiva-herrene for alvor skulle ta kommandoen i kampen. Det var de som var i dytten, men så sover man på et frislag og Tunet var på ny tilbake i føringen. En siste sluttspurt gav ikke resultater og i stedet kontret Tunet inn 3-5.

En tøff smell for Sveiva-herrene som fortsatt har tilgode å overbevise i 2017. Tredjeplassen henger i en tynn tråd og bakfra jager Akerselva en topp 4 plassering. Så Sveiva-herrene har ikke råd til flere feilskjær. Det haster å få sving på spillet igjen. Allerede på onsdag skal man til Slevik og bryne seg på fjorårets NM-vinner.

 

[print_gllr id=14561][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]