Å møte Slevik er den ultimate testen i norsk herre-innebandy. Dessverre ble det for tøft for Sveiva-herrene som dermed måtte bokføre sesongens første tap.

[vc_row css=”.vc_custom_1477283836703{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2016/10/PHV7313.jpg?id=14089) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Så kom tapet

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Å møte Slevik er den ultimate testen i norsk herre-innebandy. Dessverre ble det for tøft for Sveiva-herrene som dermed måtte bokføre sesongens første tap.

Høydepunktene fra Sveiva Innebandy – Slevik IBK

Forventningen før toppmatchen mot Slevik var skyhøye. Sveiva-herrene var stinne av selvtillit og hadde stor tro på egne ferdigheter. Sveiva-publikumet håpet også på en hjemmeseier og kunne gjerne tatt en gjentakelse fra i fjor da Sveiva vant etter straffer.

Mange trodde nok at det skulle bli straffer i år også da Kristoffer Bakke utlignet til 5-5 med drøye 2 minutter igjen.  Men Slevik ville det annerledes og 20 sekunder senere sendte de Sveiva-herrene, alle som en,  i pølsebua og avgjorde oppgjøret ved å sette 5-6 mot en sjanseløs Ahonen i Sveiva-buret.

[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][vc_column_text]

Og når sant skal sies, hadde kampen gått til straffeslags konkurranse hadde hjemmelaget vært veldig heldige.  For skal man tukte Slevik holder det ikke med en ok innsats. Man må prestere litt utover det vanlig. I dag var det for få sveivere som hadde det lille ekstra. I stedet var det flere som var mindre synlig enn vanlig og som sannsynligvis sitter med en følelse av at man kunne gjort mer.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/6″][vc_single_image image=”14028″ img_size=”full”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”5/6″][vc_column_text el_class=”sitat”]Det er ikke nå vi skal være best. Vi har kun samarbeidet i to måneder. Tenk hvor gode vi er når sluttspillet starter.

Anton Brenner, Sveiva-trener

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space][vc_column_text]Hvis man skal trekke frem noe positivt så må det være at man spiller jevnt mot Norges beste lag selv om prestasjonene ikke er helt på topp.  Det lover godt for dagene, ukene og månedene som kommer. Det er fryktelig mye talent i dette laget og det er slike kamper som vil gjøre dem enda bedre. Og det er som Brenner sier, det er ikke nå vi skal være best.  Fortsetter utviklingen i samme takt som den har gjort så langt i år så er det bare å glede seg. sveiva.no kommer med en forsiktig spådom om at alle sveivere skal få mye å juble for fremover.

Noterbart er også at Sveiva kunne vise til sesongens høyeste tilskuerantall. Hele 280 mennesker hadde funnet veien til Rommenhallen og så er det bare å håpe at bror parten av disse kommer tilbake igjen da Sveiva-herrene spiller neste hjemmekamp den 15. november kl. 19:00. Da er det naboklubben Gjelleråsen som kommer på besøk.

 

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]

[print_gllr id=14091][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]