Sveiva-herrene toppet forrige helgs 19 scorede mål mot Fredrikstad med å gjøre hele 27(!) mål mot Grei i den siste serierunden.

[vc_row css=”.vc_custom_1520786569822{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2018/03/PHV2739.jpg?id=16335) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Scoringsrekord mot Grei

Bilder

Men selv med 46 mål på de siste to kampene, og dermed det mestscorende laget i årets eliteserie med 224 nettkjenninger,  kunne ikke Sveiva-herrene påvirke sin egen skjebnen med tanke på tabellposisjonen.  Og det var hvilken tabellposisjon Sveiva-herrene skulle få som det var knyttet mest spenning til. For at man skulle gå seirende ut av oppgjøret mot Grei var det liten tvil om.

81 avslutninger på mål ga et snitt på 1,35 avslutninger på mål i minuttet. Da sier det seg selv at det ble en svett ettermiddag for bortelagets keeper. Og når man nærmest scoret annen hvert minutt lignet det tilslutt mer på håndball enn innebandy. 27 scorede mål er forøvrig rekord for Sveiva-herrene, og med sluttresultatet 27-8 så skriver Sveiva Innebandy og Grei seg inn i historiebøkene som det mest målrike oppgjøret.

Men Sveiva-herrene var som sagt avhengig av hjelp for å kapre andreplassen, men det fikk man ikke. Greåker tok kun ett poeng mot Slevik og dermed endte Sveiva-herrene på bronseplass; 3 poeng bak seriemesterne Greåker og poenget bak Slevik på andreplass.

Nå nullstiller man og serien er historie. Nå er det sluttspillet som står for dør. 3. plassen gav Sveiva-herrene muligheten til å velge motstander. Tunet (nr 5) og Sandnes (nr. 7) var alternativene og valget falt naturlig nok på Sandnes. Sportslig sett bør det være et overkommelig valg, men det skaper selvfølgelig litt større utfordringer når det kommer til kampavviklingen. Men klubbene har allerede kommet til enighet når det gjelder kampdagene. Sveiva-herrene starter med to hjemmekamper før man spiller den tredje og eventuelt enn fjerde kamp på bortebane før det hele skal avgjøres i Rommenhallen hvis kvartfinaleserien går til 5 kamper.