generalprove_804x546
Serieåpningen hjemme mot Bækkelaget er mindre enn 5 dager unna. I går leverte Sveiva-herrene en helt ok generalprøve borte mot GIF.

Sveiva-herrene hadde en debutant i målet. Anders Fanuelsen er hentet inn fra Nor92 “i syvende time” for å danne keeperteam sammen med sin tidligere kollega Johnny Wallenius og Andreas Nordli.  Anders kan ikke sies og være overtrent og har i følge ham selv ikke stått så mye siden avsluttingen på forrige sesong, men den han viste i Rotneshallen i går var overbevisende.

Overbevisende var også mye av spillet til Sveiva-herrene, særlig overgangene ble utnyttet bra. Fortsatt har man selvfølgelig en del å gå på og hvis man skulle sette fingeren på noe så var det vel det at man må være mer nøye i mange av avleveringene. Feilprosenten i pasningspillet var for høy, men man jobber som vanlig bra i gjenvinningfasen og ble ikke straffet altfor hardt for det i går.

GIF er betydelig svekket fra i fjor, så akkurat hvor mye man skal legge i et slikt resultat er ikke godt å si.  Men det er godt å få en seier, og det er godt å slå GIF. Trenerteamet var også fornøyd og oppsummerte kampen slik;  -Vi sto stabilt i forsvar og vi spilte innebandy med alle 5 mann ute på banen i veldig lange perioder, moro. Vi trenger fortsatt redusere våre “laveste nivå”-perioder, men de gode periodene varer lengre og lengre.

Alvoret starter på søndag da Bækkelaget kommer på besøk til Rommenhallen; kampstart er kl 18:00.