Det gikk ikke på skinner for Sveiva-herrene i bortemøtet mot Gjelleråsen, men det ble seier og tre poeng.

[vc_row css=”.vc_custom_1610371005711{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2021/01/DSC_3805.jpg?id=18764) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Seig start på det nye året

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Det gikk ikke på skinner for Sveiva-herrene i bortemøtet mot Gjelleråsen, men det ble seier og tre poeng.

 

Bilder

 

Sveiva-herrene var overlegne i banespillet og i avslutninger på mål, men i antall store målsjanser var det allikevel ganske jevnt. Det gjorde sitt til at det også var jevnt i målprotokollen. Jevnere enn de fleste sveivere hadde forutsett og ikke minst håpet på.

 

Litt rusk i maskineriet var forsåvidt forventet i og med at man måtte helt tilbake til 25. november for å finne forrige Sveiva-kamp. Men prestasjonen som ble levert var allikevel under pari og kampen levde til siste sekund. Faktisk hadde vi litt flaks som stakk av med alle tre poengene noe også vinnermålet til Jesper Pedersen tydelig bekreftet da det endret retning minst en gang på vei mot nettmaskene.

 

Nei, vi forventer mer og håper Sveiva-herrene er litt mer pålogget i neste kamp som er mot Nor92 i Rommenhallen på søndag.

 

Kampfakta

[/vc_column_text][vc_column_text el_id=”bilder”][print_gllr id=18757][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]