Sveiva-herrene var nære å gå på en ny smell i Harstad, men en sen utligning av Marius Pedersen og seier på straffer reddet litt æren for våre gutter.

[vc_row css=”.vc_custom_1484547716431{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2017/01/harstad-b.jpg?id=14450) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Sekunddrama i nord

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Sveiva-herrene var nære å gå på en ny smell i Harstad, men en sen utligning av Marius Pedersen og seier på straffer reddet litt æren for våre gutter.

 

Man skulle tro at Sveiva-herrene hadde lært av fjorårets fadese. Men den gang ei. Selv om det ikke var snakk om noen undervurdering så er jo Harstad, et lag som ligger helt fortapt nederst på tabellen, en motstander som et medaljejagende Sveiva skal slå. Men Harstad gjorde det vanskelig for oss, og vi gjorde det vanskelig for oss selv.

 

Kampen kunne i realiteten var punktert i den første perioden. Harstads keeper leverte flere svette redninger og holdt hjemmelaget nærmest alene inne i kampen. Med normal uttelling hadde Sveiva-herrene ledet med 3-4 mål. For sjansene vi skapte var store, men effektiviteten var det så som så med.  Og istedet for en komfortabel Sveiva-ledelse ble kampen en jevn affære hvor et offensivt Sveiva-lag stod å stanget mot en blå mur. Og det var Harstad bra på.

 

Hjemmelaget var i tillegg giftige på kontringer. Og kontringer fikk de nok av etterhvert. Gang på gang gikk Sveiva-herrene seg bort i offensiv sone. Så man kan nesten si at Sveiva-herrene ble kontret i senk. Det var også slik 7-6 målet kom. Målet som så nær avgjorde kampen til Harstads fordel. Men heldigvis så berget Sveiva-herrene stumpene i siste liten.  4(!) sekunder gjenstod da Marius Pedersen utlignet til 7-7 i spill 6 mot 5 utespillere og sørget for at kampen måtte avgjøres på straffer.

 

Harstad satte den første straffen kontant i mål, men bortsett fra det hadde de ikke mye å by på og Sveiva-herrene kunne ta med seg ekstra poenget hjem til hovedstaden. Det var ikke noen store jubelscener etter å ha vunnet ekstrapoenget. Skuffelsen etter og ikke ha fått med seg tre var større.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]