Den 5. og avgjørende kvartfinalen endte ikke med det utfallet som man hadde håpet på.

[vc_row css=”.vc_custom_1458479383756{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2016/03/PHV5631.jpg?id=12824) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1456434637658{background-color: rgba(0,0,0,0.4) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Sesongen over for herrene

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Den 5. og avgjørende kvartfinalen endte ikke med det utfallet som man hadde håpet på.

Spørsmålet man kan stille seg nå i ettertid er om anledningen ble for stor for Sveiva-herrene. Ble det for mye alvor? Det er ikke godt å vite, men noe påvirket Sveiva-gutta, for prestasjonene som ble levert i går var langt under pari – og langt unna det de har har vist tidligere i kvartfinaleserien.

For selv om det var jevt i målprotokollen etter 40 minutter var det noe tannløst, og ubesluttsomt over bortelagets spill. Og at det kun stod 1-2 sett med Sveiva-øyne var egentlig litt flatterende.

Men kampen levde da kun 20 minutter gjenstod, og innerst inne satt man og håpet at Sveiva-herrene skulle våkne fra dvalen. Men så skjedde ikke. Et selvmål sørget for 1-3, før hjemmelaget satt 1-4. Oppoverbakken ble for bratt. 1-5 og 1-6 kom i spill 6 mot 5 utespillere i et siste tappert forsøk på å forlenge sesongen.

Spillerne, lederne og publikum var skuffet. I alle fall de som har en forkjærlighet for Sveiva.  Men da skuffelsen får lagt seg, så kan man se tilbake og være stolte av prestasjonen man har levert. Man tvinger frem en 5. og avgjørende kamp og viser igjennom en lang sesong kvaliteten som bor i laget. Dessverre skinte ikke det igjennom når det gjaldt som mest. Men det er bare å krumme nakken og komme sterkere tilbake neste år.

[print_gllr id=12820][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]