Haugerud_Sveiva_804x546

Sveiva-herrene leverte en helt ok kamp og var best i det meste i Haugerudhallen i kveldens kamp mot vertene Haugerud.

Det første ‘Groruddals-oppgjøret’ endte med komfortable 8-4 til Sveiva Innebandy.  Allerede fra første dropp tok våre herrer kommandoen og de første 10 minuttene var det ikke mye Haugerud hadde å komme med. Det var stort sett spill mot ett mål, og det var ingen ting å si på at Sveiva ledet 2-0. Det ble kanskje litt for komfortabelt for hjemmelaget kom litt mer med på slutten og fikk også en redusering.

Den andre perioden startet som den første med to kjappe mål til Sveiva-herrene. En ny redusering fra vertene ble etterfulgt av to nye Sveiva-mål og det meste så ganske så trygt ut foran de siste tyve minuttene.

Og de som hadde håpet på en spennende avslutning på kampen måtte gå skuffet hjem. Sveiva lot aldri Haugerud få sjansen til å true seieren. Perioden endte 2-2 og på slutten kastet man også inn på Erlend Bjerknes som dermed fikk sin eliteseriedebut.

Verdt å merke seg med seieren over Haugerud er at Jørgen Bechers ‘endeløse’ rekke med tap i den øverste divisjonen tok slutt. Taps rekken endte på 23 kamper.

Gledelig var det også at Kristoffer Bakke, som for anledningen var flyttet frem som løper,  noterte seg for sine to første scoringer i Sveiva-trøya etter overgangen fra GIF.

Neste kamp er nok et Grorudals-oppgjør, MG10 eller Grei som de nå kaller seg kommer på besøk til Rommenhallen neste søndag.

[print_gllr id=1950]