Nedrykkstruede Fredrikstad holdt følge i en drøy periode, men det endte som de fleste forventet med en komfortable hjemmeseier, 8-3.

[vc_row css=”.vc_custom_1487570037407{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2017/02/PHV8575.jpg?id=14624) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Som forventet mot Fredrikstad

For Sveiva-herrene så var det kun seier som var godt nok før oppgjøret mot Fredrikstad.  Bortelaget sloss om videre spill i eliteserien, mens Sveiva fortsatt har en teoretisk mulighet til å ta medalje. Sånn sett stiller man til start med litt ulike forutsetninger, men i den første perioden var ikke forskjellen på lagene så stor som man kunne forventet. Fredrikstad slo greit i fra seg og ledet til og med 1-2 tidlig i den første perioden.

Fredrikstad gjorde 3-3 i starten på den andre perioden også, men så var det på mange måter takk og farvel. Resten av kampen var det stort sett bare Sveiva Innebandy det handlet om.De briljerte ikke, langt i fra, men de gjorde det de skulle og sikret poengene og noen få pluss mål som gjorde at de fortsatt har heng på Tunet og Akerselva som ligger på plassene foran.

Det er kun tre kamper igjen av årets seriespill. De to førstkommende kampene er lokaloppgjør mot henholdsvis Gjelleråsen (lørdag 25.2) og Grei (onsdag 1.3), begge på bortebane før Greåker (lørdag 4.3) venter i Rommenhallen i den siste serieomgangen. Med seier i alle disse oppgjørene kan faktisk Sveiva-herrene stikke av med bronsemedaljene, men avgir man poeng blir det fort 5. plass på våre gutter.