Sveiva-herrene var til dels med på notene i gårsdagens lokaloppgjør mot Tunet, men det var aldri noen tvil om hvem som skulle gå av med seieren.

Tunet gikk ut i hundre og vi var litt på hæla i starten, det er det ikke så mye tvil om. Men vi holdt stand og greide og holdet tett i åpningsminuttene og tok til og med ledelsen 1-0 på straffeslag. En ledelse som dessverre kun varte et lite minutt. Resten av perioden ble preget av to lag som ville mye, høyt tempo og engentlig ikke altfor mange sjanser.

Sveiva-herrene ville mye i den andre perioden også, i alle fall var det som ble sagt i garderoben. Dessverre fikk man ikke helt til det ut på banen.  Anders Strømsborg ble to-målsscorer da han satte inn 2-3, men perioden i sin hel het var det Tunet som eide. De var litt heitere foran begge målene, og beviste en av grunnen til hvorfor de ligger 7 plasser høyere enn Sveiva-herrene på tabellen. Perioden vant de 6-1 selvom antall avslutninger på mål gikk i Sveivas favør.

De siste 20 minuttene ble nesten som en transportetappe og regne.  Sveiva-herrene forsøkte med en tidlig sluttspurt, men det var allikevel Tunet som nettet først i perioden og økte ledelsen til 8-2. Hjemvendte Emil Krzykawski reduserte til 3-8 i sitt comeback, men nærmere kom aldri Groruddalslaget og det endte tilslutt 9-3.