I august 2015 gikk Anders Strømsborg ut dørene i Rommenhallen til fordel for spill i Nor 92. Nå, snart fire år senere, kommer han tilbake og blir den nye sjefen til Sveiva-herrene.

[vc_row css=”.vc_custom_1559881636235{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2019/06/71_kaptein_804x546.jpg?id=17630) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Strømsborg vender hjem

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

I august 2015 gikk Anders Strømsborg ut dørene i Rommenhallen til fordel for spill i Nor 92. Nå, snart fire år senere, kommer han tilbake og blir den nye sjefen til Sveiva-herrene.

 

Sveiva-herrene har funnet erstatteren til Anton Brenner, og man har funnet han i nær sagt egne rekker. Mannen som skal lede Sveiva-herrene de kommende sesongene er tidligere Sveiva-kaptein Anders Strømsborg.

 

Strømsborg startet innebandy karrieren i Sveiva i 2004 og var et fast innslag på Sveiva’s elitelag i mange år. Han har også to sesonger i Grei og fikk også testet lykken i Nor 92 og Haugerud før kølla ble lagt på hylla.  Men det er liten tvil om at Anders har Sveiva-blod i årene og når spørsmålet om jobben kom var det et spørsmål han ikke kunne svare nei på.

 

Anders kjenner flere av dagens Sveiva-herrer godt. Både som lagkamerat, men flere av dem var også under hans vinger når de spilte aldersbestemt. Nå sist kommer Strømsborg fra treneroppdrag i andredivisjonsklubben Ellingsrud.

 

Med seg i støtteapparatet får Anders med seg Sindre Bjerkens som spillende hjelpetrener, Andreas Skriden som er under opptrening etter å ha operert kneet for ansvaret for den fysiskformen for gutta og går inn som fys.trener, mens Helge Mallaugstredet fortsetter som materiallforvalter og altmuligmann.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]