[vc_row css=”.vc_custom_1571898819667{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2019/10/PHV8463.jpg?id=17845) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Sveiva-herrene gjorde jobben mot VIF

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Bilder

Alt annet enn borteseier i gårsdagens kamp i Teglverkshallen ville vært en skrell.  Tabellposisjon, form og ikke minst spillermateriale er faktorer som skal gå i favør Sveiva-herrene 7 dager i uka slik status er nå.

I de to første periodene var det overraskende jevnt i målprotokollen og at det var hjemmelaget som skulle lede 2-1 etter 40 minutter hadde nok de færreste gjettet på.  Et stort spillemessig overtak til Sveiva-herrene skulle først gi uttelling i den siste perioden.  Sveiva-herrene slet med å skape sjanser og hadde trøbbel med å trenge gjennom et hjemmelag som lå lavt og kompakt. Og floskelen om at innsats slår klasse så ut til å kunne gjøre seg gjeldende.

Men da kampen skulle avgjøres i den siste perioden giret Sveiva-herrene ned, krummet nakken, og sa takk for følge.  Da ble forskjellen på lagene tydelig og etter noen friske åpningsminutter av perioden kunne Sveiva-herrene, nesten litt flatterende, kruse inn til seier 8-4 og tre nye poeng.

Sveiva-herrene kunne puste lettet ut. Man hadde unngått flausen som det ville vært og avgitt poeng. Og med hele 9(!) ex-sveivere hos hjemmelaget så ble “handshake’n” hyggeligere for oss som fortsatt spiller i rødt.