slo_gif
GIF trodde de hadde sølvmedaljene rundt halsen, men de “gav” de bort. GIF trodde de skulle spille NM-finale i Rykkinhallen, men den plassen “gav” de bort.

Sveiva-herrene snøyt dem for begge deler, og herrenes utrolig sesong bare fortsetter og fortsetter og fortsetter….
…men neste helg er den, nesten dessverre, over uansett. Men for en måte å kunne avslutte sesongen på.

Fjorårets dobbeltmestere, og årets seriemestere Slevik venter på motsatt banehalvdel. Et lag som vi ikke har slått på en god stund, men vi kommer nærmere og nærmere og leverer stort sett alltid bra prestasjoner mot dem – så forvent et Sveiva-lag som er sultent på mer….men det er først i neste uke. Nå skal vi hvile, restituere og ikke minst nyte det at vi har banket GIF; og for en måte vi gjorde det på.

Semifinaleserien startet ikke bra sett med Sveiva-øyne, og mange trodde nok at det var kjørt da GIF gikk opp i en 2-0 ledelse. Men med ingenting og tape beviste Sveiva-herrene hva som bor i laget. Vi hentet oss inn igjen og reduserte til 1-2, utlignet til 2-2 og hadde tross alt allikevel muligheten til å komme til Rykkinhallen.

Rommenhallen har nærmest vært som er fort i år og vi bare gledet oss til den 5. og avgjørende kampen. En kamp og en ramme rundt kampen som man opplever alt for sjelden i Innebandy-Norge. Allerede 1 time før kampstart var parkeringsplassen full og det hadde begynt å bli trangt på tribunen; det var nå det hele skulle avgjøres.

Folk stod og satt tett-i-tett og ble vitne til en første periode hvor Sveiva-kontrollerer det meste, men hvor to personlige feil sørger for at bortelaget leder 2-1 til pause. I den andre perioden fortsetter Sveiva-herrene å kontrollere spillet og snur kampen til sin fordel med å vinne perioden 3-1. I den siste perioden øker Sveiva-herrene til 5-3, og så følger et stormløp mot Sveiva-målet og de siste 10 minuttene gjør vi stort sett ikke annet enn å forsvare oss. Vi kommer på en og annen kontring og 6-3 er ikke langt borte, men de siste kreftene brukes først og fremst i forsvar. Og det holder. GIF er nære redusering, men nære skyter ingen….osv. Sveiva-herrene ror det i land; og er klare for sin 2. NM-finale.

Det er langt i fra ufortjent når man ser alle kampene under ett, men det er jo ikke til å stikke under en stol at det nesten føles som et ran når man egentlig er ute av det på 0-2. Men desto bedre blir jo følelsen når man lykkes….tross alle odds!

Og vi har nok oddsen mot oss neste søndag også…..

[print_gllr id=633]