Sveiva-herrene startet semifinaleserien med å vinne 5-3 borte mot Slevik.

[vc_row css=”.vc_custom_1522998389791{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2018/04/PHV3247.jpg?id=16430) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Sveiva-herrene har gitt seg selv et godt utgangspunkt

Bilder

Sveiva-herrene fikk en drømmestart på semifinaleserien mot Slevik og tok ledelsen etter drøye minuttet. Avslutningen på den første perioden var også god og man var frekt frem på og tok med seg en 2-1 ledelse inn til den første pausen.

Slevik er ikke det de en gang var, men i den andre perioden var Sveiva-herrene litt mer på hælene. En medvirkende årsak er undertall 3 mot 5 utespillere, men uansett, det var en peridoe hvor hjemmelaget var best og Sveiva-herrene var litt heldig som slapp unna med en baklengs.

Pausen gjorde Sveiva-herrene godt. 2-2 blir i løpet av en to minutters periode til 5-2 og man har virkelig festet grepet om kampen.  Rollene var snudd, nå var det hjemmelaget som hang i tauene og gispet etter luft. Etter Sveiva-herrenes femte mål tar vertene over banespillet, men skaper ikke allverden av farligheter og seieren er aldri truet tross en redusering til 5-3.

Ny sterk prestasjon av Sveiva-herrene sørget derfor for ledelse 1-0 i kamper i serien best av 5. Allerede i kveld spille kamp nummer to i Rommenhallen kl 19:00.

Kampfakta

[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=6Ammy4oaQ20&t=6827s”][vc_column_text el_id=”bilder”][print_gllr id=16437][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]