Etter flere middelmådige prestasjoner i de siste kampene, var det knyttet stor spenning til hvorvidt Sveiva ville heve seg da serieleder Tunet kom på besøk.

[vc_row css=”.vc_custom_1456436814655{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2015/12/PHV3442-1.jpg?id=11746) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1456434637658{background-color: rgba(0,0,0,0.4) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Sveiva-herrene holdt unna mot Tunet

Etter flere middelmådige prestasjoner i de siste kampene, var det knyttet stor spenning til hvorvidt Sveiva ville heve seg da serieleder Tunet kom på besøk. Og det var liten tvil om at hjemmelaget hevet seg mange hakk fra de foregående kampene.

Allerede fra start av kunne en se at Sveivagutta ønsket revansje fra seriepremieren. Forsvarsspillet var meget bra, og Tunetspillerne kom ikke til all verdens sjanser. Fremover så det også bra ut. Tunet tok på tross av dette ledelsen både 1-0 og 2-1, men Emil Krzykawski og Kristoffer Bakke sørget for at resultatet var 2-2 etter en periode. Alt i alt en meget jevn periode.

Etter kun fire minutter av andre periode hadde hjemmelaget tatt ledelsen 4-2. Tunet tok etter hvert mere og mere over. De hadde ballen mye, og skapte mange sjanser. Men en god Tomi Ahonen i Sveivamålet stoppet det som kom. Tross mange sjanser til begge lag gikk lagene til pause med 4-2 til Sveiva.

Tunet presset på fra start i den siste perioden for redusering, men som i den andre perioden var det Sveiva som fikk uttelling på sjansene sine. 47 minutter ut i kampen sto det 7-2 til Sveiva. Da tok Tunet time out. Etter dette etablerte de ett skikkelig trykk på Sveiva. Allikevel kom de aldri nærmere enn 8-6.

Med det tok Sveiva tre meget viktige poeng mot en god motstander. Spillet var veldig oppløftende, og i motsetning til mange andre ganger i år spilte gutta bra gjennom hele kampen. Det gode spillet fra tidligere i høst var tilbake. Forhåpentligvis fortsetter de røde sånn i årets siste kamp mot Slevik.

Juryen i hallen kåret Sveivakeeper, Tomi Ahonen, til banens beste.