Det som lenge så ut som en komfortabel reise ble tilslutt et nervepirrende drama.

[vc_row css=”.vc_custom_1509342625172{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2017/10/PHV1043.jpg?id=15812) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Sveiva-herrene holdt unna

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Det som lenge så ut som en komfortabel reise ble tilslutt et nervepirrende drama.

 

Bilder

 

Tunet i Høyenhallen er et av sesongens store høydepunkt og Sveiva-herrene var supermotivert og ville vise seg fra sin beste side. De to, tre første byttene hanglet det litt og Tunet hadde noen virkelig store sjanser, men så våknet sveiverne. Det ble 1-0, 2-0, 3-0 og 4-0, og da hadde vi kun spilt 20 minutter.

 

Den andre perioden startet som den første med to store muligheter til vertene, men uten at det ble uttelling. I stedet viste Sveiva-herrene hvordan det skulle gjøres og banket inn 5-0 og 6-0 før perioden var halvspilt.

 

Resultatet var nesten litt flatterende. Sveiva hadde vært effektive, Tunet hadde dratt på seg utvisninger og var faktisk heldige som ikke hadde fått sendt en mann i garderoben, men den største forskjellen var kanskje keeperen. Østergren leverte en prakt kamp mot sine gamle lagkamerater og leverte redninger fra øverste hylle. Men tilslutt måtte også han kapitulere.  3 ganger faktisk før den andre perioden var slutt og plutselig så var det kamp igjen.

 

Og det skulle bli kamp helt ut. Sveiva-herrene skapte ikke mye i den siste perioden og var nok mest opptatt med å prøve og forsvare ledelsen. I tillegg var det nå også de som gjentatte ganger ble henvist til utvisningsbenken og fikk sitt å stri med med en mann mindre på banen. Ledelsen krympet og  med drøye 10 minutter igjen å spille var hjemmelaget kun målet bak.

 

Kampfakta

 

Og som Sveiva-spiller og supporter har man jo opplevd dette tidligere. Man har ledet med fem og seks mål og allikevel greide å ende opp med 0 poeng. Men det var før.  I går holdt de unna helt inn.  Vi stod i mot når Akerselva satte inn sluttspurten og vi stod i mot i går.  Kanskje er det en ny trend, kanskje har Sveiva-herrene gjort seg fortjent til å ha marginene og den lille flaksen på sin side, eller har de bare blitt mer rutinert? Man for nok like mange svar som folk man spør, men faktum er at Sveiva-herrene etter 7 kamper står med fullpott og er for alvor med i tettkampen.

 

Og om 8 dager, den 7. november kommer et annet ubeseieret lag, Slevik, på besøk til Rommenhallen. Det bør bli et oppgjør det lukter svidd av – og det bør være et oppgjør du ikke har lyst til å gå glipp av.  Så merk deg tiden 19:00, den 7. november, i Rommenhallen.

[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=OCqNDOXmpE0&t=66s”][vc_column_text el_id=”bilder”][print_gllr id=15782][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]