Sarp_Sveiva_079 copy

Sarpsborg var klare favoritter på sin egen hjemmebane, men etter 60 minutter var det Sveiva-herrene som kunne være minst misfornøyd med ett poeng.

Det var ikke mange som levnet Sveiva-herrene rare muligheten mot et stjernespekket Sarpsborg Sharks lag. Men vertene som var tippet som en mulig gullkandidat er ute av kurs og  stod med tre strake tap, mens Sveiva-herrene på sin side sloss om en sluttspillplass var ubeseiret på siste tre kampene.

Og det var ganske tydelig å se at Sarpsborg-laget ikke spilte med veldig høy selvtillit. Feilpasningene florerte og Sveiva-herrene fikk den ene gode kontringssjansen etter den andre. Dessverre var uttellingen foran motstanderens mål alt for dårlig samtidig som hjemmelagets keeper, som forøvrig ble kåret til hjemmelagets beste spiller, hadde en god dag på jobb og leverte flere kvalifiserte redninger.

Vi hadde flest skudd på mål, og vinner sjansestatistikken ganske klart, særlig når det gjelder store målsjanser. Utifra disse dataene så kan bortelaget være litt skuffet over at det kun ble ett poeng, men samtidig så var man aldri i ledelsen og utlignet ikke til 2-2 før det gjenstod drøye 5 minutter, så allikevel kan det nok hende at man skal være sånn brukbart fornøyd med ett poeng.

Neste kamp er søndag om en drøy uke i Rommenhallen mot GIF Fighters. Blir det 5 kamper på rad uten tap?