Sveiva-herrene var nære, veldig nære. Men måtte tilslutt se seg slått 5-4 etter at Greåker ble for sterke på straffeslagskonkurransen.

[vc_row css=”.vc_custom_1524459087926{background-image: url(https://sveiva.no/wp-content/uploads/2018/04/PHV3948.jpg?id=16549) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1474736972529{background-color: rgba(0,0,0,0.2) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_text el_class=”annonse”]

Sveiva-herrene tapte finalen på straffer

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”annonse”][vc_column_text]

Sveiva-herrene var nære, veldig nære. Men måtte tilslutt se seg slått 5-4 etter at Greåker ble for sterke på straffeslagskonkurransen.

 

Bilder

 

Ett selvmål mindre enn tre minutter før slutt var det som frarøvet Sveiva-herrene klubbens første Kongepokal på herresiden.  Det forteller litt om hvor nærme Sveiva-herrene var sin største triumf noen sinne.

 

Sveiva-herrene leverte en kanon match i NM-finalen. Fra og ligge under 0-2 etter de første 20 minuttene viste de seg fra sin aller beste side de neste 40. Med oppbrettede ermer, en fandenivoldskhet og glød snudde de kampen og ledet både 3-2 og 4-3 i den siste perioden.  Men et selvmål sørget altså for spilleforlengelse, en målløs en, og dermed skulle finalen avgjøres på straffer. Og der var ikke Sveiva-herrene heite nok, eller kalde nok muligens. Det ble 0-3 og en skuffet Sveiva-gjeng måtte ta til takke med sølvmedaljene nok en gang.

 

Men det er masse positivt og ta med seg videre, og det som  ikke “kills you …” osv.  Nå depper vi litt til, men er samtidig stolte av oss selv og ser allerede frem i mot neste sesong.

 

Kampfakta

[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=1UEp91KFn5s&t=1s”][vc_column_text el_id=”bilder”][print_gllr id=16529][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]