Til helgen spilles den 3. minirunden for sesongen. Over 80 lag tar turen til Rommenhallen og vil da møte på flere av Sveivas-herrenes elitespillere både i kiosken, i inngangen, som dommere og i sekretariatet m.m.

Her er litt info fra arrangementkomiteen:

Veibeskrivelse
T-bane til Rommenhallen
Kjør med linje 5 Vestli, og gå av på Rommen Stasjon – det er ca 10 minutter å gå fra T-banestasjonene til hallen.

Bil til Rommenhallen
Rv 4 mot Gjøvik, ta av på høyrehånd ved Fossumveien, retning mot Stovner. Ved første rundkjøring, ta til venstre inn i Haavard Martinensvei. Deretter første til venstre inn i Margrethe Pams vei. I enden av denne veien kommer du inn i Karen Platous vei, der finner du hallen.

Inngang
Det er kun hovedinngangen som skal brukes, denne ligger på den siden du kommer først til med bil. Kommer du med T-bane ligger den på motsatt side.
Det koster kr 30,- for alle over 18 år. Trenere og lagledere betaler selvfølgelig ikke.

Kiosk
Vi har åpent i kiosken begge dager med salg av blant annet vann, brus, toast, baguetter, frukt, pølser, kaker, vafler. Vi har betalingsautomat.

Rommenhallen
Det er 4 garderober i hallen som blir merket. Ved kiosken er det bord og stoler.
Selve hallen er forbeholdt spillere, trenere og lagledere, publikum må sitte på tribunen. Pga mange påmeldte lag blir det 3 baner lørdag og 2 baner søndag.

Laglister
Laglister ligger vedlagt, i tillegg har vi lister liggende i inngang og sekretariat. Laglistene leveres ferdig utfylt i sekretariatet i god tid før første kamp.

Premieutdeling
Det blir premieutdeling rett etter lagets siste kamp. I forsøker å ha premieutdeling inne i hallen mellom banene, men det er mulig vi tar premieutdelingen ute ved kiosken på lørdagen siden vi må ha 3 baner denne dagen.

Kampoppsett
Det vil henge kampoppsett inne i hallen og ved kiosken.

Kontaktinfo
Vibeke: 41 42 63 35 eller vibekedk@live.no
Jorunn: 92 62 62 61 eller sveiva@sveiva.no