Tunet_Sveiva_157 copy

Sveiva-herrene har ikke tapt på nesten to måneder, mot Tunet beviste de hvorfor.

Oppbygningen til kampen var mildt sagt spesiell. Vi tenker da selvfølgelig på overgangspekulasjonene rundt Sindre Bjerknes sin tilbakekomst til norsk innebandy som endte med at han havnet i Tunet i stedet for moderklubben sin.  Dette falt ikke i god jord i Sveiva-leieren som fikk en ekstra motivasjonsfaktor, som om det hadde vært nødvendig, for å ta skalpen til Tunet nok en gang.

Og som sagt så gjort. I denne kampen spilte guttene med større Sveiva-hjerte enn noen før dem noen gang har gjort. Innsatsviljen, gløden og offerviljen var upåklagelig og gutta stod opp for hverandre på hver centimeter på banen. Alle gjorde sitt ytterste for å kunne oppnå et godt resultat. Og vi fikk betalt til slutt.

Etter å ha ledet 1-0 etter den første perioden, fikk vi skikkelig juling i starten på den andre perioden. På få minutter snudde hjemmelaget kampen og  gikk fra 1-0 til 1-3.  Heldigvis oppfattet vi at pausen var over og greide og svare på Tunets forsøk på “knock-out”.  Vi hadde mistet ledelsen, men lå kun målet bak når en periode gjenstod.

I den siste perioden var det vi som startet best å kunne tidlig juble for 4-4 og når Sveivas bestemann Eivind Bjørnseth etter halvspilt periode avsluttet et angrep tatt rett ut av læreboka til 5-4 gav Sveiva-publikummet virkelig lyd fra seg.  Det ble noen fantastisk nervepirrende sluttminutter. Vertene presset Sveiva-herrene i jakten på en utligning og Fanuelsen i Sveiva-målet fikk det virkelig hett rundt ørene. Men både han og resten av Sveiva-herrene viste seg oppgaven voksen og med litt tur greide de å ri av stormen å kunne strekke armene i været.

Det er ikke første gang vi slår Tunet i Høyenhallen.  Det gjorde vi i forrige sesong også, men det er liten tvil om at gårsdagens prestasjon er hakket hvassere.  Nå er serien snart halvspilt og etter en litt treg start har Sveiva-herrene overasket i flere kamper på rad og tatt flere poeng enn mange hadde ventet og trodd. Plutselig så er vi oppe å fighter om en topp 4 plassering. Men det er mange kamper igjen, og allerede i morgen kommer de ubestridte enerne fra Slevik på besøk til Rommenhallen. Tør vi å håpe på nok en skrell?