For et Sveiva-lag i poengnød var det kun seier som var godt nok borte mot nyopprykkede Nor 92, men den magre poenghøsten bare fortsetter.

Sveiva-herrene startet best og så ut som noen vinnere de første tyve minuttene.  Aggressiviteten var bra og man hadde brukbart tempo i spillet og ledet fortjent. Ledelsen var riktignok knapp, men den første perioden var oppløftende sett med Sveiva-øyne.

Det skulle den andre perioden ikke bli. Gang på gang serverer vi hjemmelaget ballen på sølvfat. De takket og bukket og lot seg ikke be to ganger før de tok over initiativet i kampen. Normalt sett er det vertene som skal by på gjestfrihet, men i dette tilfelle hadde Sveiva-herrene tatt på seg den rollen.  Heldigvis rotet hjemmelaget det litt til for seg på slutten og at det kun stod uavgjort 6-6 etter 40 minutter skal Sveiva-herrene være mest fornøyd med.

I 3. perioden skulle det bli slutt på å gi bort målsjanser til hjemmelaget. Og det greide Sveiva-herrene bra. Men offensivt ble det litt for stillestående og mot et hjemmelag som virkelig kriget ble det vanskelig. Det ble med noen halvsjanser og da hjemmelaget tok ledelsen 7-6 var ikke stemningen på topp på Sveiva-benken. Men det kom en sluttspurt og  da 7-7 kom trodde man i det minste at sesongens 3. uavgjort var sikret. Men nei da. I steden fikk en av hjemmelagets spillere stå helt alene i slottet og sikret seieren for Buskerud laget og påførte dermed Sveiva-herrene nok et tap; sesongens fjerde.

Nå gjenstår det bare en kamp før det blir et lengre opphold på grunn av VM. Den kampen er borte mot Greåker og skal Sveiva-herrene ha noen forhåpninger om poeng så er det nok lurt å spille med mindre risiko, mer fandenivoldsk og større entusiasme.